top of page

Thuisverpleging Anne Maleux:
Even voorstellen

Thuisverpleging Maleux Anne
Maleux Anne
foto3a.jpg

Van links naar rechts:

Els, Anne, Jessica en Dorien

Anne Maleux

In 1984 begon ik als thuisverpleegkundige met mijn praktijk waarbij ik alleen werkte en daarom ook dagelijks de baan op ging. In de week en in 't weekend. In de weekends en het verlof had ik een vriendin-collega waar ik mee samenwerkte. Wij werkten elk om beurt een weekend maar namen dan eenieders patiënten er ook nog eens bij. Gewoon zottenwerk !! Daarna heb ik enkele jaren verpleegkundigen in loondienst gehad voor een deeltijdse job, maar niet zonder problemen. Nadat ik van mijn eenmanszaak een vennootschap maakte in 2005, ben ik beginnen werken met verpleegkundigen op zelfstandige basis. En dit was DE oplossing !!! Tot op vandaag vormen wij nog steeds een fantastisch team dat ondertussen uitgebouwd is naar een groep van 5 verpleegkundigen.

Anne
Maleux Anne

Jessica Hoebrechts

Jessica is reeds het langst werkzaam in mijn praktijk.  Zij kent de ronde en de mensen van de beurt dan ook als geen ander.  Vroeger werkte zij nog buitenuit in het operatiekwartier van gasthuisberg in Leuven waar ze haar met veel  moeite hebben laten gaan toen ze dichterbij kon komen in St Truiden. Ook daar werkte ze in het O.K. Nu haar kindjes groot geworden zijn en beginnen te puberen wou ze graag meer vrij zijn voor haar 2 kapoenen. Ze heeft dan ook gekozen om in een kinderchrèche in Gingelom aan de slag te gaan. Ondanks dat ze dit werk zéér graag deed en enorm geapprecieerd werd, lag haar hart toch nog steeds in Gasthuisberg.
Daar hebben ze haar met open armen terug ontvangen. Daarbuiten werkt ze wekelijks een dagje bij mij als ze wat vrij heeft en een w.endje per maand.
Ook hier is zij het jarenlange lieveke van de patiënten.

Els Vanermen

Els is een direct persoon in haar uitingen maar heeft een gouden hart.
Ik ken Els reeds jaren. Ze was samen met mij bestuurslid van de ADL vriendenkring "mensen met een beperking". Zij was er als eerste bij om deze vereniging mee op te richten. Hierdoor is zij erg begaan met hulpbehoevenden.
Ze kwam onlangs als laatste bij in onze groep waar ze samen met de andere collega's met volle inzet onze patienten mee zal verzorgen. Zij is de persoon die het meest bij de mensen komt doordat zij bij ons full-time tewerkgesteld is. 
Ik ben er zeker van dat ze in ons team past, want ze houdt ook  zoals wij van leute en plezier.

Els Vanermen
Dorien Polus

Dorien Polus

Dorien was sinds ze afgestudeerd is, tewerkgesteld in Meiland te Sint Truiden waar ze vaste nachten deed. Maar door de drukte met haar 2 kleine kapoenen werd dit
een beetje zwaar en besliste ze overdag te gaan werken. Zo kwam ze bij mij terecht om samen met ons in onze groep aan de slag te gaan. Zij kon bij ons Els nog een
beetje ontlasten door wekelijks nog een dag en een w.end per maand te werken. Daarbuiten doet ze hetzelfde werk in een andere groep. Ze probeert bij beiden praktijken goed te overleggen zodat geen van beiden hier nadeel van ondervinden.

Mijn leuze : Er is een tijd van werken maar ook een tijd om samen te ontspannen.
Dit sterkt de sfeer en is optimaal voor de team-spirit.

Onze patiënten krijgen ongeveer in de helft van de maand een kalender met de dagen van de volgende maand met vermelding welke verpleegkundige wanneer werkt. Zo zijn ze altijd op de hoogte wie gaat komen.

CONTACTEER THUISVERPLEGING MALEUX ANNE TE GINGELOM

bottom of page