Thuisverpleging Anne Maleux: Even voorstellen

Bambach Elfriede - Punie Bianca - Franco Scavone - Anne Maleux - Hoebrechts Jessica - Engwegen Debbie

Hoebrechts Jessica

Jessica: is in één woord "fantastisch", heeft een zachtaardig karakter, probeert voor iedereen goed te doen maar vindt van zichzelf dat ze wat te weinig zelfvertrouwen heeft. Is graag gezien door al de patiënten. Ze woont samen met politie-agent , Ben Bosmans en ze hebben samen 2 schatten van kindjes : Britt en Joran. Wanneer mama en papa er niet zijn, verblijven ze dikwijls bij tata (Anne, mijzelf) waar ze meer dan welkom zijn. Buiten de thuisverpleging, is Jessica ook nog tewerkgesteld op het operatiekwartier in Gasthuisberg te Leuven.

Punie Bianca

Mijn naam is Bianca en ik ben de jongste van de groep. Ik combineer thuisverpleging met mijn werk op de spoedafdeling. Veel gebabbel en een hoop energie, wat lachen en plezier voor drie ! Misschien zien we elkaar een volgende keer bij thuisverpleging Anne, daar krijg je kwaliteitsverzorging en zoveel meer !!!

Elfriede Bambach

Ik ben een 30 jarige mama van 2 prachtzonen en ben verpleegkundige in hart en nieren. Mijn werk is mijn hobby. Ik werk part-time in de thuisverpleging en part-time op de intensieve dienst in Sint-Truiden. Ik ben een erg spontaan vat vol energie.

Franco Scavone

Ik ben in 2005 deeltijds bij Anne gaan werken en deeltijds in het ziekenhuis, De Citadel in Luik op de dienst radiologie. Na enkele jaren toen het zo druk werd in de praktijk van Anne en ik het reuze fijn vond om in het mooie Haspengouw te kunnen werken en rondtoeren, ben ik fulltime begonnen. Het werd drukker en drukker. Ondertussen heb ik al een 5 tal andere collega's mee opgeleid. Mijn hobby's zijn fotografie en voetbal (kijken, niet spelen) Ik ken ook al een aardig mondje Gingeloms dialect bijvoorbeeld: strien (straks), bestu (soms) en een vees (een windel).

Debbie Engwegen

Hallo, ik ben Debbie Engwegen, 33 jaar, momenteel zwanger om in oktober te bevallen. Ik werk bij de groep Anne Maleux al sinds oktober 2006 in bijberoep. Voor mijn hoofdberoep ben ik in het ziekenhuis in Heusden. Voordien was ik in gasthuisberg op urologie maar wegens de te verre afstand voor mij (in der tijd Maasmechelen) ben ik van job veranderd. Ik heb aldaar veel mensen uit de thuisverpleging verder geholpen die ook bij ons patiënt waren en nabehandeling nodig hadden. Ze konden altijd op mij rekenen, zelfs nu nog altijd wegens mijn ervaring Mijn hobby's zijn zwemmen en gaan wandelen met mijn lieve hond Teska.

Onze vroedvrouw Dorien Louette

Dorien werkt ook officieel in het ziekenhuis Sint Trudo te Sint-Truiden op de kraamafdeling als vroedvrouw. Daarbuiten doet zij huisbezoeken voor de pas bevallen moeders die nog nazorg nodig hebben en die nog eventueel begeleid dienen te worden. Dit in samenwerking met de huisarts, kind en gezin of het ziekenhuis zelf. Dorien zet zich volledig in om het de jonge moeders zo aangenaam mogelijk te maken in de nieuwe situatie bij hun thuis na het thuiskomen samen met hun jonge spruit. Zij kunnen ook altijd op haar rekenen.

Anne Maleux

In 1984 begon ik als thuisverpleegkundige met mijn praktijk waarbij ik alleen werkte en daarom ook dagelijks de baan op ging. In de week en in 't weekend. In de weekends en het verlof had ik een vriendin-collega waar ik mee samenwerkte. Wij werkten elk om beurt een weekend maar namen dan eenieders patiënten er ook nog eens bij. Gewoon zottenwerk !! Daarna heb ik enkele jaren verpleegkundigen in loondienst gehad voor een deeltijdse job, maar niet zonder problemen. Nadat ik van mijn eenmanszaak een vennootschap maakte in 2005, ben ik beginnen werken met verpleegkundigen op zelfstandige basis. En dit was DE oplossing !!! Sinds 2005 is Franco bij mij komen werken en tot op vandaag vormen wij nog steeds een fantastisch team dat ondertussen uitgebouwd is naar een groep van 7 verpleegkundigen.

Maandelijks komen wij samen om te vergaderen in verband met de ronde en maken er achteraf een feestje van samen met de vrienden of echtgenoten. Elke keer opnieuw zien ze ernaar uit !!! Op die manier voelen onze patiënten ook dat er een goeie band is tussen ons en is het voor hun ook super om door zo een team verzorgd te worden. Ik hoop met deze groep nog jaren verder te kunnen gaan. Samen met mijn 6 collega's trek ik aan eenzelfde koord om een optimale thuisverpleging te bieden aan onze patiënten. Men kan bij deze ploeg voor alle verzorgingen terecht: toilet, inspuitingen, wond- en palliatieve zorgen en nog zoveel meer ..... 

  • alle verpleegkundige zorgen aan huis 
  • alle mutualiteiten 
  • palliatief en wondzorg referentie verpleegkundige 
  • voetreflexologie 
  • postnatale kraamzorg door gediplomeerde vroedvrouwContacteer Thuisverpleging Maleux Anne te Gingelom