top of page

Thuisverpleging Anne Maleux:
Even voorstellen

team
Maleux Anne
team

Van links naar rechts :
Els, Jessica, Anne en Elfriede

Anne Maleux

In 1984 begon ik als thuisverpleegkundige met mijn praktijk waarbij ik alleen werkte en daarom ook dagelijks de baan op ging. In de week en in 't weekend. In de weekends en het verlof had ik een vriendin-collega waar ik mee samenwerkte. Wij werkten elk om beurt een weekend maar namen dan eenieders patiënten er ook nog eens bij. Gewoon zottenwerk !! Daarna heb ik enkele jaren verpleegkundigen in loondienst gehad voor een deeltijdse job, maar niet zonder problemen. Nadat ik van mijn eenmanszaak een vennootschap maakte in 2005, ben ik beginnen werken met verpleegkundigen op zelfstandige basis. En dit was DE oplossing !!! Tot op vandaag vormen wij nog steeds een fantastisch team dat ondertussen uitgebouwd is naar een groep van 5 verpleegkundigen.

Anne
Maleux Anne

Jessica Hoebrechts

Jessica is reeds het langst werkzaam in mijn praktijk.  Zij kent de ronde en de mensen van de beurt dan ook als geen ander.  Vroeger werkte zij nog buitenuit in het operatiekwartier van gasthuisberg in Leuven waar ze haar met veel  moeite hebben laten gaan toen ze dichterbij kon komen in St Truiden. Ook daar werkte ze in het O.K. Nu haar kindjes groot geworden zijn en beginnen te puberen wou ze graag meer vrij zijn voor haar 2 kapoenen. Ze heeft dan ook gekozen om in een kinderchrèche in Gingelom aan de slag te gaan. Tijdens haar vrije dagen daar kan ze bij mij 

Elfriede Bambach

Ik ben een 30 jarige mama van 2 prachtzonen en ben verpleegkundige in hart en nieren. Mijn werk is mijn hobby. Ik werk part-time in de thuisverpleging en part-time op de intensieve dienst in Sint-Truiden. Ik ben een erg spontaan vat vol energie.

Elfriede

Els Vanermen

Els is een direct persoon in haar uitingen maar heeft een gouden hart.
Ik ken Els reeds jaren. Ze was samen met mij bestuurslid van de ADL vriendenkring "mensen met een beperking". Zij was er als eerste bij om deze vereniging mee op te richten. Hierdoor is zij erg begaan met hulpbehoevenden.
Ze kwam onlangs als laatste bij in onze groep waar ze samen met de andere collega's met volle inzet onze patienten mee zal verzorgen. Zij is de persoon die het meest bij de mensen komt doordat zij bij ons full-time tewerkgesteld is. 
Ik ben er zeker van dat ze in ons team past, want ze houdt ook  zoals wij van leute en plezier.

Els Vanermen

Mijn leuze : Er is een tijd van werken maar ook een tijd om samen te ontspannen.
Dit sterkt de sfeer en is optimaal voor de team-spirit.

CONTACTEER THUISVERPLEGING MALEUX ANNE TE GINGELOM

bottom of page